Ako si vybrať ten správny rebrík pre domácnosť ?

Domáci rebrík je jedným zo základných pomocníkov v každej domácnosti. Bez ohľadu na to, či máte v úmysle vymeniť žiarovku, zavesiť záclonu alebo utrieť prach na skrini, bez rebríka to bude oveľa ťažšie a menej bezpečné. Nezabudnite na to, že prí výbere takého zariadenia ako je napríklad domáci rebrík, je potrebné dbať o Vašu bezpečnosť a bezpečnosť druhých ktorý ho budu využívať. Preto sa pred zakúpením rebríka pokúste zistiť čo najviac informácií, odkiaľ pochádza, aké sú štandardy výrobcu a z akého materiálu je vyrobený. Pri predaji naších rebríkov sa klienti často pýtajú na informácie spojené s kvalitou, pričom sa s nimi nebojíme o tom komunikovať lebo vieme, že naše rebríky patria medzi najlepšie na trhu.

Pre naších klientov sme pripravili krátkeho sprievodcu ako si správne vybrať domáci rebrík.

Na začiatok si musíme odpovedať na 3 kľúčové otázky

  • 1. Pri akej práci budeme rebrík používať ?
  • 2. Kde budeme rebrík skladovať ?
  • 3. Kto bude rebrík používať ?

1. Pri akej práci budeme rebrík používať ?

Pred kúpou rebríka je potrebné zvážiť prečo ho vlastne kupujeme - do akej výšky sa chcem dostať. Týmto kritériom bude pracovná výška rebríka pre nás najdôležitejší rozmer. Netreba si tento pojem mýliť s celkovou dĺžkou rebríka, pretože tieto rozmery sa navzájom líšia. Stručne povedané, pracovná výška je výška kam človek pohodlne dočiahne keď stojí na rebríku. Je tiež potrebné zvážiť aký typ rebríka bude pre nás vhodný. Ak budeme rebrík používať na zavesenie závesov a iných podobných činností, krátky rebrík bude ten najlepší, no ak chceme namaľovať byt, napríklad chodbu, potom bude najlepší rebrík s podstavcom na schody. V takom prípade odporúčame trojdielný univerzálny rebrík ku ktorému dostanete u nás podstavec zdarma.

2. Kde budeme rebrík skladovať ?

Pokiaľ žijeme v dome, pravdepodobne nebudeme mať problém s uskladnením rebríkov aj s väčšími rozmermi. Problém sa vyskytuje v prípade bytu, kde vieme, že každý štvorcový centimeter je významný. Je tiež zrejmé, že aj profesionálne vyrobený domáci rebrík nie je dekoratívnym prvkom a mal by byť niekde skrytý v čase, keď sa nepoužíva. Ak máme suterén alebo podkrovie, môže sa ukázať, že problém neexistuje. V iných prípadoch môžeme rebrík uskladniť na balkón, za skriňu alebo v skrinke. Všetky naše domáce rebríky je možné sklopiť takmer úplne rovno, takže nezaberú až tak moc priestoru.

3. Kto bude rebrík používať ?

Keď kupujeme domáci rebrík, musíme si uvedomiť, že vo väčšine prípadov nebudeme jeho jediným užívateľom. V tomto prípade je potrebné brať do úvahy fyzický stav užívateľa a dbať o jeho zdravie. V našom sortimente máme rôzne druhy domácich rebríkov určených aj pre tých najnáročnejších zákazníkov - medzi nimi tradičné rebríky s priečkami, ale aj bezpečné rebríky s podlážkami (rebríky, schody), skvelý pomocníci hlavne pre seniorov ..